Saturday, 5 May 2012

OMG!Youu Make My Heart Feel DDUP DAP DUP DAP! :D


Assalammualaikum (^_^)






OMG!OMG!
Adakahh ini cuma permainan hati?
Or akuu jee yg perasan lebih?
Tapi,honestly ni pertama kali dia cakap macamtu dekat aku
And harini dia macam weird gila..
Lainn laa diaa,haha,btw,aku da berbaik dengan diaa..
And akuu daa amek keputusan tuk lupakan jee..
Mybe dia takk sengaja buatt mcm tu dekat aku :)
Lagipun aku kenal dia..
Dia bukan jenis yg suka sakitkan hati kawan
Makin jaga hati kawan lagi ade..
Hurm,
Okk,hati akuu rasa berbunga2 bila dia text cakap macamtu..
YA ALLAH!
Kalauu andainya ni cuma permainan hati or kalau andainya
Aku cuma perasan lebih,kau hentikanlah perasaan ni secepat dan sekuat boleh
Tapi andai ni petanda baik antara aku dan dia,
Jangan buang perasaan dup dap dup dap ni..
BHAHAAH! XD
ohh men,u make my dream hampir2 come true :p
NGHEHEHE
:D
hehew...Okkla,thats all..
Gud night,sweet dream,pai2,salam
And as usual
DON'T MISS ME SO MUCH!
Terima kasih kerana sudi membaca . Suka ? Like dan follow la :)

Wednesday, 2 May 2012

Aku masih menunggumu
Masih terdiam tanpa memberitahumu
Masih menanti tanpa kau sadari
Aku masih menunggu :')








Terima kasih kerana sudi membaca . Suka ? Like dan follow la :)

Hello Mello! :D

Assalammualaikum :))








        Okk,first thing is...Saya nakk cakap,selamat datang yang baru datang  ke dunia lukisan hati saya ni..Hihi >_<
Then,actually saya ada dua blog..Ni blog kedua saya..
Yang pertama ialah ini
http://ninoarasblog.blogspot.com             (^_^)(^0^)
Kalau rajin sila datang dan menjenguk ..hoho xD
Kemudian saya jugakk nak cakap yg saya lebih aktif @active dekat blog saya yg pertama..
Sebab:
1.Saya lebih suka colour pink (which is my blog's background) -----> dekat blog pertama saya :)
 *english ta pape
2.Saya lebih rajin ke blog pertama saya
3.Blog pertama saya sebenarnya saya nakk buatt free stail,or tema free,or bolehh cerita psl anything :D
4.Sebab tujuan saya buatt blog kedua ni lebih terdorong sebab
    -sayaa gilakan design blog..maklumlah,da pandai deisign :D
            so,kalau tadee blog canee nk design right
    -blog pertama saya dahh puasa hati dengan design nya..Korang xpuas hati terserah :p
    -Saya saje2 buatt blog kedua and kalau bolehh nk buat lg banyak :p
       ,sebab bosan duduk d rumah tatau nk buatt apee,fb pung makin bosan xD
5.Sebabb..Hurmm,ehh suketi akuu laa aku nk lebih active dekat blog mane2..Takk suke,dulik hape -_____-
Soryy terkasar..Hhaha!

Hahaha,so,da tauu kann? :))

          And kalau nakk tahuu blog first tu macam yg saya cakap tadii..Frees tyle,Boleh cerita apepunn..
And blog nii lebih terdorong pd cerita my BFF err..Nak tahuu sila baca blog pertama.. :)
Kalau korang baca lukisan hati d blog pertama dan kedua saya ade yg samee,thats mean saya just copy paste cerita dr blog pertama ke blog kedua..Actually cerita tuu saya patut tulis d blog kedua,tapii saya lebihh suka tulis d blog yg pertama ..hihi :D
Thats why cerita same,tapi terikhnya berbeza :)
Tarikh sebenar ikut d blog pertama..


         Then,kalau nakk tahuu blog pertama saya lebih terdorong tuk cerita pasal DIA..HAHA :')


Okk,thats all..Thanks sebab sudi singgah,baca,like dan follow..
Bagii yg dahh baca tapi takk like,thanks jugakk..haha..Tapi kalau bolehh,like la sekali..
Jangan risau..Saya takk tahuu punn awak ade like takk --'
Okk,take care,salam and DON'T MISS ME SO MUCH! :))
Terima kasih kerana sudi membaca . Suka ? Like dan follow la :)

Hak milik persendirian atas nama Nur Amirah Mohd Monil